Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.
apr 03

Bruiloft tips tijdens de voorbereiding

Bruiloft tips tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft!

Als julie bezig zijn met de voorbereidingen voor je bruiloft, zijn er een aantal tips die jullie kunnen helpen om de planning soepeler te laten verlopen en de stress te verminderen. Dit zodat samen ook optimaal kan genieten van de voorbereidingen

TIP 1:
Stel samen een budget op, bepaal hoeveel geld je beschikbaar hebt en maak een budgetplan. Dit zal je helpen om je uitgaven onder controle te houden en te voorkomen dat je achteraf in de schulden raakt.

TIP 2:
Maak een checklist met alles wat je moet regelen en zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Je kunt een checklist gebruiken om ervoor te zorgen dat je alles in een goede volgorde doet en dat je niets vergeet.

TIP 3:
Start met het kiezen van een trouwdatum.

TIP 4:
Reserveer tijdig een locatie, een locatie bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van jullie bruiloft. (zie artikel: waar moet je op letten bij het kiezen van een feestlocatie) Hierna kan je op zoek naar andere leveranciers zoals de fotograaf, de DJ of band de bloemist enz. hoe eerder jullie dit doen, hoe beter, want zo heb jullie meer keuze en kunnen jullie de beste leveranciers kiezen. Hierbij is het belangrijk dat je weet met wie je samenwerkt, zorg dat je persoonlijk in contact komt en dat het betrouwbaar is om mee samen te werken.

TIP 5:
Blijf communiceer met je verloofde, ceremoniemeester(s) en andere betrokkenen partijen over wat je wilt en wat je verwacht. Dit zal de kans op misverstanden en teleurstellingen verminderen.

TIP 6:
Maak een draaiboek, ga voornamelijk uit van richttijden waarin iets moet gebeuren. Draaiboeken die op de minuut nauwkeurig zijn uitgewerkt zorgen vaak voor een gedwongen sfeer wat je juist wilt voorkomen op deze bijzondere dag daarnaast kunnen er onverwachte dingen gebeuren zoals bijvoorbeeld slecht weer. Door flexibel te blijven, kun je deze problemen beter aanpakken.

TIP 7:
Zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om te ontspannen en te genieten van het proces. Plan bijvoorbeeld een dagje uit met je verloofde om even tot rust te komen en alles even te laten bezinken.

TIP 8:
Hebben jullie kinderen of nodig je kinderen uit op jullie bruiloft? Dan is het belangrijk dat zij ook een programma hebben om vermaakt te worden. Daarnaast is het advies om een ander te vragen om op je kinderen te letten zodat jullie extra kunnen genieten.

TIP 9:
Vraag vrienden en familie om hulp bij de voorbereidingen. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen met het maken van de uitnodigingen of het decoreren van de locatie. Het kan je veel tijd en stress besparen.

TIP 10
Denk na over hoe jij je ‘The Day After’ wilt voelen. Willen jullie gelijk op reis of willen jullie graag nog ontbijten met dierbare mensen om je heen om de ervaringen van jullie huwelijksdag te bespreken.

TIP 11
Blijf samen genieten van de voorbereidingen en het plannen van jullie bruiloft. Het is een speciale tijd die je maar één keer meemaakt, dus probeer ervan te genieten en maak er iets bijzonders van!

Bruiloft tips tijdens de voorbereiding

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *