Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.

Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest wordt door het personeel en/of zakenpartners erg gewaardeerd, helemaal als het een feestavond is waar nog lang over nagepraat wordt. Final-sound kan het bedrijfsfeest volledig voorzien van licht, geluid en entertainment zodat het aan niks ontbreekt.

Bedrijfsopening

Zorg ervoor dat iedereen weet dat jij geopend bent met je nieuwe bedrijfspand. Wij zijn betrokken bij startende ondernemers waardoor Move sound 10% korting geeft op factuur van een bedrijfsopening!*

Netwerkborrel

Het is erg belangrijk om in contact te komen met andere disciplines, hiervoor wilt je het liefst een ongedwongen sfeer creëren waarin je makkelijk met elkaar in contact komt. Wij denken graag met het bedrijf mee om dit te realiseren.

Bedrijfspresentatie

Maak de bedrijfspresentatie over jouw bedrijf of product spectaculair doormiddel van een lichtshow en geluid van hoge kwaliteit. De presentatie komt beter tot zijn recht waardoor deze nog veel nabesproken gaat worden!

Shows

Licht en geluid is zeer belangrijk om een optreden of uitvoering tot een succes te maken. Hierbij zijn vaak speciale lichteffecten van belang, het frontlicht is tevens zo belangrijk zodat het publiek de uitvoering goed kan volgen. Vraag naar alle mogelijkheden!

Het behalen van doelen.

Als ondernemer streef je naar het behalen van doelen om zo van je bedrijf een succes te maken. Wanneer je een belangrijk doel behaald hebt moet dit uiteraard gevierd worden binnen je bedrijf, zo houdt je personeel enthausiast.

Persoonlijk kennismaken?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Persoonlijke DJ-Booth

Geen feest is hetzelfde. Een persoonlijk DJ-booth werkt daar aan mee. Tijdens een eventueel voorbereidend gesprek help ik bij het ontwerpen van dit unieke doek. Denk aan een logo van het bedrijf, teamfoto of een ander creatief item. Een eigen gemaakte DJ-booth geeft een leuke uitstraling aan het feest en maakt het persoonlijker.

Bedrijfsfeest DJ Apeldoorn