Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.

Bruiloft DJ Martijn van der Roest

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Deze bijzondere dag wil je graag tot een onvergetelijk dag laten zijn. Move sound is een kwalitatieve en betaalbare drive-in show met een professionele uitstraling, die zorgt voor een onvergetelijk trouwfeest! Tijdens de voorbereiding van jullie huwelijksfeest staat persoonlijk contact centraal. Ik kom graag vrijblijvend op gesprek om kennis te maken en naar de mogelijkheden en wensen te kijken. Vervolgens krijgen jullie een offerte specifiek voor jullie wensen. Kiezen jullie voor Move sound? Dan plannen we een tweede gesprek voorafgaand aan de bruiloft om alles door te spreken, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten!

Neem gelijk contact op om een vrijblijvend gesprek te plannen.

Bruiloft dj Apeldoorn
bruiloft dj apeldoorn
100% dansgarantie met Move sound
Bruiloft tips tijdens de voorbereiding

Persoonlijke DJ-Booth

De DJ-booth kunnen jullie voor het trouwfeest helemaal zelf vormgeven. Denk aan een foto, logo of een ander creatief item. Ik help jullie bij het ontwerpen van dit unieke doek. Een eigen gemaakte DJ-booth geeft een leuke uitstraling aan het avondfeest en het maakt de avond nog persoonlijker.

Apparatuur garantie

Move sound maakt gebruik van zeer professionele apparatuur van betrouwbare A-Merken. Ondanks dat, kan er tijdens het opbouwen een probleem voordoen. Daarom beginnen wij tijdig met de opbouw en kunnen we storingen verhelpen met een back-up set welke direct beschikbaar is.

Persoonlijke muziekwensen

Soms zijn er nummers die je heel graag wilt horen of juist helemaal niet! In een persoonlijk gesprek, kan je de wensen kenbaar maken. Ons muziek assortiment is onbeperkt, hierdoor kunnen we op het feest inspelen op het publiek zodat we er muzikaal een spetterend feest van kunnen maken.

Bruiloft DJ Martijn

Sinds 2015 is Move sound gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluid op trouwfeesten. Martijn van der Roest is de bruiloft DJ van Apeldoorn die zorgt voor een 100% dansgarantie met jouw favoriete muziek! Ik help je graag met de voorbereidingen want met elkaar maken we de mooiste herinneringen.

DJ Martijn van der Roest Apeldoorn

Geluidsset van Move sound

Het geluidsysteem is bedoeld om de muziek die afgespeeld wordt over te dragen naar uw gasten. Move sound hecht hier veel waarde aan. We bouwen de muziek en het geluidsniveau langzaam op tijdens een het trouwfeest, zodat jullie gasten bij binnenkomst eerst gezellig een praatje kunnen maken en uiteindelijk de dansvloer kunnen betreden. Het geluid zal niet overheersen, maar juist perfect afgestemd zijn op het trouwfeest.

Lichtshow van Move sound

Ieder feest is uniek, naast geluidskwaliteit en muziek is het ook van belang om een plan te maken wat betreft het licht. Het is belangrijk dat muziek en licht op elkaar afgestemd zijn zodat de juiste sfeer gecreëerd wordt, dit zodat feestgangers getriggert worden om de dansvloer te betreden. Er zijn veel mogelijkheden te bedenken, van eenvoudige lichtshow tot een uitbundige lichtshow met speciale effecten. Wij adviseren u graag wat voor jullie bruiloft gepast is.