Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.
apr 29

Silent disco koningsnacht 2023

Silent disco koningsnacht 2023

Op Koningsnacht vond er bij Graaf van Vlaanderen in Apeldoorn een uniek feest plaats: een silent disco met  zo’n 400 koptelefoons. Waarbij mensen dansten op de beats van DJ Martijn van der Roest van Move sound & DJ Wessel van Feesd.

De stille disco was een groot succes, nou stilte… geen muziek maar wel meezingende mensen. Ondanks het feit dat de silent disco voor het eerst georganiseerd werd tijdens koningsnacht, wisten veel mensen de weg naar Graaf van Vlaanderen te vinden.

De sfeer was uitstekend en de muziek zorgde ervoor dat niemand stil kon blijven staan. Het idee achter een silent disco is simpel: in plaats van muziek die door speakers knalt, krijgen feestgangers een koptelefoon op waarop ze naar muziek kunnen luisteren. Hierdoor ontstaat er geen geluidsoverlast voor omwonenden en kunnen feestgangers zelf kiezen welke muziek ze willen horen. Het zorgt daarnaast voor een bijzondere ervaring, omdat je als buitenstaander alleen dansende mensen ziet die meezingen zonder muziek te horen.

Al met al was de silent disco bij Graaf van Vlaanderen een groot succes. De kans is dan ook groot dat het volgend jaar weer zal plaatsvinden.

Silent disco koningsnacht 2023

Silent disco koningsnacht 2023
DJ Martijn van der Roest

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *