Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.
sep 19

Geschiedenis van Move sound

Het begon allemaal in 2005:

De geschiedenis van Move sound begint bij de basisschool. Martijn van der Roest is sinds die tijd al gepassioneerd door licht en geluid. De slaapkamer was een discotheek en kleine huisfeestjes werden toen al georganiseerd. Enkele jaren later in 2005 zijn Pascal van Zijl & Martijn van der Roest samen enkele kleine feestjes gaan verzorgen onder de naam DJ Tipas. Waarom DJ Tipas? Nou.. Martijn werd vaak Tinus genoemd, Tinus & Pascal vormde samen de naam ‘DJ Tipas’!

Geschiedenis van Move sound

Drive-in Burnpower

Na enkele feestjes werd in 2006 de naam ‘Drive-in Burnpower’ bedacht. De uitstraling en apparatuur werd beter en we hebben in deze periode als jonge tieners veel ervaring opgedaan.

Maar de geschiedenis van move sound gaat verder…

Final-sound:

Een paar jaar verder en beide afgestudeerd, hebben we onze set van groot onderhoud voorzien en vernieuwing toegepast die aansluiten op de modernste technieken. Voor de nieuwe start van het bedrijf willen drive-in Burnpower in een nieuw jasje steken met een nieuwe naam, namelijk ‘Final-sound’. In 2015 zijn we naar de Kamer van Koophandel gegaan om ons bedrijf in te schrijven. Het woordje ‘Final’ geeft aan dat dit de laatste stap is tot een groot succes, nu het moment is gekomen om verder te groeien in deze branche. ‘Final’ staat voor de finishing touch voor elk feest. Dit wil zeggen dat we zorg dragen dat alles tot in detail is geregeld.

In deze periode zijn wij ons gaan specialiseren op bruiloft- & bedrijfsfeesten.

Final-sound

Vanwege het succes heeft DJ Mike Reinders zich aangesloten bij Final-sound. DJ Mike is intern opgeleid en om aan de kwaliteitsnormen van Final-sound te voldoen. DJ Mike ondersteund Martijn van der Roest bij grote evenementen of in geval van ziekte of uitval.

In 2018 gaat Martijn van der Roest op zelfstandige voet verder met Final-sound. Pascal van zijl is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf als lichttechnici, installatie en onderhoud, daarnaast ondersteund hij regelmatig de op- & afbouw werkzaamheden.

Final sound

 

Move Sound:

Final sound heeft de afgelopen jaren veel bruiloften en bedrijfsfeesten verzorgd. Final-sound vindt het belangrijk om een feest te evalueren met de klant. Wij willen namelijk graag dat u 100% tevreden bent! Tijdens onze evaluatie kregen we regelmatig terug dat de naam Final-sound op verschillende manieren te interpeteren is. DJ Martijn van der Roest heeft daarom besloten om de bedrijfsnaam in 2022 te wijzigen naar Move sound. De huisstijl is ongewijzigd gebleven. Het woordje ‘Move’ geeft aan dat het bedrijf zich van feest naar feest verplaats. ‘Move’ staat ook voor het bewegen op de dansvloer. Move sound geeft daarom ook een 100% dansgarantie voor jullie feest!

 

DJ Martijn van der Roest

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *