Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.

Klein Berlijn – De lobby

Klein Berlijn – de lobby is een unieke feestlocatie in het hartje van Apeldoorn. Deze locatie biedt ruimte aan maximaal 100 personen en is perfect geschikt voor verschillende soorten feesten en evenementen, zoals verjaardagsfeestjes, bedrijfsborrels en jubilea.

De lobby van Klein Berlijn heeft een prachtig decor van kunstwerken en decoraties, wat zorgt voor een unieke en gezellige sfeer. De bar heeft een uitgebreid assortiment aan drankjes en hapjes, en onze ervaren bartenders staan klaar om je gasten te voorzien van hun favoriete drankje.

Klein Berlijn biedt daarnaast ook een aantal speciale arrangementen aan, waaronder catering op maat en de mogelijkheid om de bar exclusief af te huren. Zo wordt je feestje gegarandeerd een succes!

Zijn jullie geïnteresseerd in deze locatie en zoeken jullie nog een DJ? Move sound heeft al meerdere keren met succes samengewerkt met deze locatie. Hierdoor weet DJ Martijn van der Roest het perfecte licht- en geluidsplan neer te zetten voor een fantastisch feest.

Contactgegevens:

Hoofdstraat 34,
7311 KC Apeldoorn
055-7600699
 info@kleinberlijnapeldoorn.nl
www.kleinberlijnapeldoorn.nl

Klein berlijn DJ Martijn
Klein berlijn dansvloer
Klein berlijn Move sound

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *