Gespecialiseerd in bruiloft- & bedrijfsfeesten.

Offerte aanvragen voor een onvergetelijke feestavond!

Move Sound is de expert als het gaat om het verzorgen van een onvergetelijke feestavond. DJ Martijn heeft jarenlange ervaring en beschikt over de nieuwste apparatuur en technologieën om van uw feest een daverend succes te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement, wij zorgen voor de juiste sfeer en muziek.

Bent u benieuwd naar wat Move Sound voor u kan betekenen en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Dat kan gemakkelijk en vrijblijvend via het onderstaande formulier. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een offerte op maat voor u samen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u altijd op de hoogte bent van onze beschikbaarheid. Onderaan deze pagina kunt u zien op welke data wij nog beschikbaar zijn en op welke data wij reeds zijn geboekt. Zo kunt u direct zien of uw gewenste datum nog beschikbaar is en kunt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen om uw feestavond te boeken. Kies voor Move Sound en verzeker uzelf van een feestavond om nooit te vergeten!

E-mailadres
Telefoonnummer
Geselecteerde waarde: 120
DJ Martijn van der Roest Apeldoorn